Komunální bytová politika a privatizace bytového fondu (na příkladě města Brna) - Slavíková, Dagmar (2006)
Hodnocení realizace komunální bytové politiky města z hlediska nakládání a hospodaření s bytovým fondem. Privatizace bytového fondu jak v ČR, tak v městě Brně a její důsledky. Možnosti hospodaření obce s bytovým fondem. Správa a hospodaření s bytovým fondem v Brně a srovnání s vybranými městy