Komunální bytová politika a privatizace bytového fondu (na příkladě města Brna) - Slavíková, Dagmar; Toth, Petr, 1962-; Valenta, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2006)
Hodnocení realizace komunální bytové politiky města z hlediska nakládání a hospodaření s bytovým fondem. Privatizace bytového fondu jak v ČR, tak v městě Brně a její důsledky. Možnosti hospodaření obce s bytovým fondem. Správa a hospodaření s bytovým fondem v Brně a srovnání s vybranými městy
Vedoucí práce: Petr Toth
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2006
Keywords: bytová politika; bytové hospodářství; regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; housing policy; economics of housing; master's theses