Analýza procesu EIA - Čermák, Michal; Dvořák, Antonín; Hadrabová, Alena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2006)
Analýza procesu EIA v České republice. Základní principy EIA a srovnání praxe v ČR s Espoo úmluvou. Analýza konkrétního projektu předloženého k procesu EIA
Vedoucí práce: Antonín Dvořák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2006
Keywords: ochrana životního prostředí; posuzování vlivů na životní prostředí; Česko; aplikovaná environmentální ekonomie,politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; environmental protection; environmental impact assessment; Czechia; bachelor's theses