eGovernment a jeho důsledky pro obyvatele i podniky - Baranová, Petra (2006)
Elektronický government a jeho role v nově pojaté veřejné správě. Zhodnocení využívání informačních a komunikačních technologií a rozsahu základních on-line služeb eGovernmentu, které jsou dostupné pro podniky a občany. Porovnání s novými členskými i kandidátskými zeměmi Evropské unie