eGovernment a jeho důsledky pro obyvatele i podniky - Baranová, Petra; Sedláček, Jiří, 1963-; Slaba, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Elektronický government a jeho role v nově pojaté veřejné správě. Zhodnocení využívání informačních a komunikačních technologií a rozsahu základních on-line služeb eGovernmentu, které jsou dostupné pro podniky a občany. Porovnání s novými členskými i kandidátskými zeměmi Evropské unie
Vedoucí práce: Jiří Sedláček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: elektronická veřejná správa; srovnávací metody; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; electronic government; comparative methods; bachelor's theses