Zadluženost územních samosprávných celků - Vágnerová, Věra (2006)
Postavení obcí a krajů v platných právních předpisech, regulační opatření legislativní a nelegislativní povahy vztahující se k zadlužování územních samosprávných celků. Základní zdroje zadlužování územních samospráv a příčiny nadměrného využívání těchto zdrojů v průběhu sledovaného období 1994–2004. Ukázka zdravého zadlužování na konkrétním příkladu zadluženosti města Kopřivnice