Zadluženost územních samosprávných celků - Vágnerová, Věra; Peková, Jitka, 1946-; Pilný, Jaroslav, 1932-2021; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2006)
Postavení obcí a krajů v platných právních předpisech, regulační opatření legislativní a nelegislativní povahy vztahující se k zadlužování územních samosprávných celků. Základní zdroje zadlužování územních samospráv a příčiny nadměrného využívání těchto zdrojů v průběhu sledovaného období 1994–2004. Ukázka zdravého zadlužování na konkrétním příkladu zadluženosti města Kopřivnice
Vedoucí práce: Jitka Peková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2006
Keywords: veřejné finance; deficitní financování; veřejný dluh; místní správa; místní finance; regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; public finance; deficit financing; public debts; local government; local finance; master's theses