Obnovitelné zdroje energie v ČR - Horáček, Vilém; Dvořák, Antonín; Hadrabová, Alena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2006)
Situace v oblasti obnovitelných zdrojů energie (OZE) v ČR. Popis, výhody a nevýhody využívání jednotlivých OZE. Analýza hodnocení, zda se v podmínkách ČR vyplatí investovat do obnovitelných zdrojů energie. Příklad konkrétních projektů malé vodní elektrárny
Vedoucí práce: Antonín Dvořák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2006
Keywords: malé vodní elektrárny; hydroenergetika; alternativní energetické zdroje; aplikovaná environmentální ekonomie,politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; small hydroelectric power plants; hydroenergetics; alternative energy sources; bachelor's theses