Reklama na Internetu a spamy - Mňahončáková, Jana (2006)
Jednotlivé formy reklam na Internetu, problém spammingu a možnosti ochrany proti němu. Vyhodnocení dotazníku, jehož cílem bylo zjistit, jaké zkušenosti, názory, postoje a informace mají běžní uživatelé Internetu