Reklama na Internetu a spamy - Mňahončáková, Jana; Zamazalová, Marcela; Luňáčková, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Jednotlivé formy reklam na Internetu, problém spammingu a možnosti ochrany proti němu. Vyhodnocení dotazníku, jehož cílem bylo zjistit, jaké zkušenosti, názory, postoje a informace mají běžní uživatelé Internetu
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: internet; nevyžádaná elektronická pošta; internetová reklama; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; Internet; unsolicited electronic mail messages; Internet advertising; bachelor's theses