Rozhraní SOAP a RMI porovnání přístupu a bezpečnosti - Kachlík, Petr; Palovský, Radomír, 1959-; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Možnosti přístupu a zabezpečení dvou komunikačních rozhraní: SOAP a RMI. SOAP představuje protokol pro komunikaci v distribuovaných aplikacích. Protokol RMI a jeho možnosti komunikace a zabezpečení. V závěru práce je shrnutí poznatků a krátké srovnání těchto dvou přístupů ke komunikaci v distribuovaných systémech
Vedoucí práce: Radomír Palovský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: informační systémy; TCP/IP (přenosový protokol); přenosové protokoly; informační a znalostní inženýrství [obor dipl. práce]; diplomové práce; information systems; TCP/IP (transmission protocol); transmission protocols; master's theses