Použitelnost technických indikátorů na českém akciovém trhu - Krkoška, Jakub (2006)
Český akciový trh. Technická analýza a technické indikátory. Postup vyhodnocení úspěšnosti indikátorů. Konstrukce a aplikace vybraných indikátorů. Finální vyhodnocení aplikovaných indikátorů