Použitelnost technických indikátorů na českém akciovém trhu - Krkoška, Jakub; Trešl, Jiří, 1947-2011; Vávra, Marián; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Český akciový trh. Technická analýza a technické indikátory. Postup vyhodnocení úspěšnosti indikátorů. Konstrukce a aplikace vybraných indikátorů. Finální vyhodnocení aplikovaných indikátorů
Vedoucí práce: Jiří Trešl
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: kapitálové trhy; obchodování s cennými papíry; diplomové práce; technická analýza; capital market; securities trading; master's theses; technical analysis; statistické a pojistné inženýrství [obor dipl. práce]; technické indikátory (finance)