Využití některých typů SMS v e-commerce - Hřebabecký, Jan (2006)
Mikroplatby a nová oblast e-commerce. Principy fungování PR, MO, MT SMS. Využití zejména MO SMS jako Mikroplateb. Nadstavba SMS Mikroplateb