Využití některých typů SMS v e-commerce - Hřebabecký, Jan; Toman, Prokop, 1942-; Bébr, Richard, 1935-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Mikroplatby a nová oblast e-commerce. Principy fungování PR, MO, MT SMS. Využití zejména MO SMS jako Mikroplateb. Nadstavba SMS Mikroplateb
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: elektronický obchod; mobil marketing; SMS zprávy; elektronické bankovnictví; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; electronic commerce; mobile marketing; short message service; Internet banking; bachelor's theses