Informační design - Zbojovský, Peter; Horný, Stanislav, 1955-; Bébr, Richard, 1935-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Pojem informační design. Informační design a vizuální jazyk. Model informačního designu. Prezentace firem a komunikace se zákazníkem. Podniková identita
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: webdesign; webové stránky; prezentační grafika; internetový marketing; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; web design; web pages; presentation graphics; Internet marketing; bachelor's theses