Pojištění se zaměřením na záplavy a povodně - Hubáčková, Lenka; Bílková, Diana; Pardupa, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Povodně a záplavy. Role komerčních pojišťoven při krytí rizika záplavy a povodně. Povodně v ČR a likvidace pojistných událostí
Vedoucí práce: Diana Bílková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: pojištění majetku; povodňové škody; likvidace pojistných událostí; statistické a pojistné inženýrství [obor dipl. práce]; zajištění; diplomové práce; property insurance; flood damage; property insurance claims; master's theses