Minimálna mzda - Bendová, Zuzana (2006)
Vznik a vývoj minimální mzdy. Funkce minimální mzdy. Vývoj minimální mzdy v ČR a SR. Vztah minimální mzdy a životního minima. Vliv minimální mzdy na zaměstnanost