Minimálna mzda - Bendová, Zuzana; Poláková, Olga, 1944-; Kuchařová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2006)
Vznik a vývoj minimální mzdy. Funkce minimální mzdy. Vývoj minimální mzdy v ČR a SR. Vztah minimální mzdy a životního minima. Vliv minimální mzdy na zaměstnanost
Vedoucí práce: Olga Poláková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: nezaměstnanost; minimální mzdy; Česko; Slovensko; národní hospodářství [obor dipl. práce]; diplomové práce; unemployment; minimum wages; Czechia; Slovakia; master's theses