Možnosti vysokorychlostního připojení k Internetu - Krákora, Jan (2006)
Možnosti připojení k Internetu v obcích a městech v ČR. Popis technologií k připojení Internetu. Srovnání cen operátorů v obci a ve velkých městech. Činnost obecných sdružení, ČTÚ a dalších organizací, které se zabývají broadbandem