Možnosti vysokorychlostního připojení k Internetu - Krákora, Jan; Toman, Prokop, 1942-; Bébr, Richard, 1935-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Možnosti připojení k Internetu v obcích a městech v ČR. Popis technologií k připojení Internetu. Srovnání cen operátorů v obci a ve velkých městech. Činnost obecných sdružení, ČTÚ a dalších organizací, které se zabývají broadbandem
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: veřejný internet; kalkulace cen; informatika [obor bakal. práce]; internetové připojení; cenová konkurence; bakalářské práce; public internet; pricing; bachelor's theses