Vývoj Vysoké školy obchodní v Praze - Šafránek, Radek (2006)
Vývoj ekonomického školství na území ČR do r. 1918. Vysoká škola obchodní za první republiky. Období Protektorátu Čechy a Morava. Vývoj VŠO po 2. světové válce. Statistika na VŠO