Vývoj Vysoké školy obchodní v Praze - Šafránek, Radek; Závodský, Prokop, 1944-; Podzimek, Jaroslav, 1933-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Vývoj ekonomického školství na území ČR do r. 1918. Vysoká škola obchodní za první republiky. Období Protektorátu Čechy a Morava. Vývoj VŠO po 2. světové válce. Statistika na VŠO
Vedoucí práce: Prokop Závodský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: vysoké školy; dějiny; ekonomické vzdělávání; ekonomie; statistika; Česko; Protektorát Čechy a Morava (1939-1945); statisticko-pojistné inženýrství [obor dipl. práce]; diplomové práce; universities and colleges; history; economics education; economics; statistics; Czechia; Bohemia and Moravia (Protectorate, 1939-1945); master's theses