Komparativní makroekonomická analýza zemí Visegrádské skupiny - Kuncl, Martin; Klosová, Anna, 1942-; Kalínská, Emilie, 1943-2012; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Ekonomický vývoj zemí Visegrádské skupiny mezi lety 1990 a 2005. Teoretické základy modelování vybraných složek HDP. Modelování vybraných složek HDP zemí Visegrádské skupiny
Vedoucí práce: Anna Klosová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: ekonomický růst; ekonomická transformace; srovnávací metody; makroekonomická analýza; individuální spotřeba; země Visegrádské skupiny; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; economic development; economic transformation; comparative methods; macroeconomic analysis; consumption (economics); Visegrád Group countries; bachelor's theses