Marketing v pojišťovnictví - Pašová, Kateřina; Bílková, Diana; Brousil, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Marketing služeb. Marketing v pojišťovnictví. Pojistný trh v ČR. Životní pojišťovny na českém trhu. Segmentace trhu. Charakteristika jednotlivých segmentů
Vedoucí práce: Diana Bílková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: pojišťovnictví; marketing; marketingový výzkum; statistické a pojistné inženýrství [obor dipl. práce]; diplomové práce; insurance; marketing; marketing research; master's theses