DMS a workflow - Baláž, Ján; Horný, Stanislav, 1955-; Bébr, Richard, 1935-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Historie a vývoj DMS, CMS a workflow. Systémy na správu dokumentů. Popis a funkce workflow. Systémy na správu obsahu. Příklady produktů na středoevropském trhu
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: dokumenty; zpracování dokumentů; dokumentografické informační systémy; digitalizace dokumentů; správa elektronických dokumentů; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; documents; document processing; documentographic information systems; digitization of documents; electronic document management; bachelor's theses