Srovnávací studie www stránek světových univerzit - Andits, Tomáš; Střížová, Vlasta, 1946-; Třeštíková, Ludmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Informace a Internet. Představení www stránek světových univerzit. Porovnávací kritéria a porovnávací analýza
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: webové stránky; vysoké školy; srovnávací metody; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; web pages; universities and colleges; comparative methods; bachelor's theses