Státní dozor v pojišťovnictví - Duková, Lucie (2006)
Situace na pojistném trhu. Jednotný pojistný trh v rámci EU. Úřad státního dozoru v pojišťovnictví a penzijním připojištění. Technické rezervy. Finanční umístění v ČR