Státní dozor v pojišťovnictví - Duková, Lucie; Bílková, Diana; Přikryl, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Situace na pojistném trhu. Jednotný pojistný trh v rámci EU. Úřad státního dozoru v pojišťovnictví a penzijním připojištění. Technické rezervy. Finanční umístění v ČR
Vedoucí práce: Diana Bílková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: pojišťovnictví; důchodové připojištění; pojištění osob; státní dozor; Česko; statistické a pojistné inženýrství [obor dipl. práce]; pojistnětechnické rezervy; pojistný dozor; pojistný trh; diplomové práce; insurance; supplementary pension insurance; personal insurance; state supervision; Czechia; master's theses