Analýza faktorů ovlivňujících příliv přímých zahraničních investic do ČR - Borůvka, Jan (2006)
Vymezení přímých zahraničních investic. Obecné faktory ovlivňující rozhodování zahraničních investorů o umístění PZI. Investiční pobídky a agentura CzechInvest. PZI v ČR od r. 1993