Analýza faktorů ovlivňujících příliv přímých zahraničních investic do ČR - Borůvka, Jan; Ševčík, Miroslav, 1958-; Šindel, Jaromír, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2006)
Vymezení přímých zahraničních investic. Obecné faktory ovlivňující rozhodování zahraničních investorů o umístění PZI. Investiční pobídky a agentura CzechInvest. PZI v ČR od r. 1993
Vedoucí práce: Zdeněk Štěpánek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2006
Keywords: zahraniční přímé investice; investiční pobídky; Česko; národní hospodářství [obor dipl. práce]; analýza SWOT; investiční rozhodování; diplomové práce; foreign direct investments; investment incentives; Czechia; master's theses