Možnosti doplňkového systému zabezpečení na stáří - Košťálová, Denisa (2006)
Diplomová práce analyzuje jednotlivé možnosti doplňkového zabezpečení na stáří s akcentem na komparaci penzijního připojištění a důchodového pojištění poskytovaného finančními ústavy