Možnosti doplňkového systému zabezpečení na stáří - Košťálová, Denisa; Krebs, Vojtěch, 1950-; Mertl, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2006)
Diplomová práce analyzuje jednotlivé možnosti doplňkového zabezpečení na stáří s akcentem na komparaci penzijního připojištění a důchodového pojištění poskytovaného finančními ústavy
Vedoucí práce: Vojtěch Krebs
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: důchodové pojištění; důchodové připojištění; hospodářská politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; pension insurance; supplementary pension insurance; master's theses