Analýza panelových dat - Novák, Petr; Arltová, Markéta, 1970-; Fabian, František, 1927-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Struktura souboru panelových dat. Model a symbolika. Regresní model s jednosložkovým vektorem chyb. Dynamické modely panelových dat. Analýza jednotlivých kořenů. Programy dostupné pro analýzu panelových dat
Vedoucí práce: Markéta Arltová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: datové modely; statistické soubory; statistické modely; prostorová data; statistické a pojistné inženýrství [obor dipl. práce]; panelová data; diplomové práce; data models; statistical groupings; statistical models; spatial data; master's theses