Finanční kontrola ve veřejné správě - Šidlo, Martin; Peková, Jitka, 1946-; Kafka, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2006)
Pojem finanční kontroly. Zaměření finanční kontroly. Interní audit. Zákony vztahující se k finanční kontrole
Vedoucí práce: Jitka Peková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2006
Keywords: veřejné finance; finanční kontrola; interní audit; regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; public finance; financial control; internal auditing; master's theses