Analýza projektů předložených na česko-slovenské hranici v rámci Iniciativy Společenství INTERREG IIIA - Nožičková, Jana (2006)
Práce pojednává o realizaci Iniciativy Společenství INTERREG IIIA na česko-slovenské hranici. Je zde zachycen vývoj Iniciativy, legislativní ukotvení, organizační struktura a projektový cyklus. Teoretická část je věnována analýze kvantitativních charakteristik a kvalitativních charakteristik. Práce dále porovnává realizaci s programy na ostatních hranicích