Analýza projektů předložených na česko-slovenské hranici v rámci Iniciativy Společenství INTERREG IIIA - Nožičková, Jana; Wokoun, René, 1953-; Horáček, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2006)
Práce pojednává o realizaci Iniciativy Společenství INTERREG IIIA na česko-slovenské hranici. Je zde zachycen vývoj Iniciativy, legislativní ukotvení, organizační struktura a projektový cyklus. Teoretická část je věnována analýze kvantitativních charakteristik a kvalitativních charakteristik. Práce dále porovnává realizaci s programy na ostatních hranicích
Vedoucí práce: René Wokoun
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: přeshraniční spolupráce; regionální spolupráce; mezinárodní programy a projekty; Česko; Slovensko; regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; transborder cooperation; regional cooperation; international programs and projects; Czechia; Slovakia; master's theses