Systémy pro podporu rozhodování - Novák, Karel; Rosický, Antonín, 1943-; Pavlíček, Antonín, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Data, informace a znalosti. Myšlení a psychologie rozhodování. Racionalita rozhodování. DSS systémy pro podporu rozhodování
Vedoucí práce: Antonín Rosický
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: informační systémy; informace; podpora rozhodování; znalostní management; rozhodování; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; information systems; information; decision support; knowledge management; decision making; bachelor's theses