Srovnání přístupů statistických výzkumů trhu spotřebitelský výzkum vs. maloobchodní audit - Havelka, Milan (2006)
Teoretické přiblížení marketingového výzkumu. Analýza trhu. Spotřebitelský výzkum. Maloobchodní audit. Zhodnocení a porovnání