Srovnání přístupů statistických výzkumů trhu spotřebitelský výzkum vs. maloobchodní audit - Havelka, Milan; Vrabec, Michal; Průša, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Teoretické přiblížení marketingového výzkumu. Analýza trhu. Spotřebitelský výzkum. Maloobchodní audit. Zhodnocení a porovnání
Vedoucí práce: Michal Vrabec
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: marketingový výzkum; spotřebitelská poptávka; statistické metody; statistické a pojistné inženýrství [obor dipl. práce]; diplomové práce; marketing research; consumer demand; statistical methods; master's theses