Minulost, přítomnost a budoucnost obce Nový Malín - Rašnerová, Martina; Heřmanová, Eva, 1959-; Linhart, Josef, 1917-1992; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2006)
Zákadní charakteristika obce Nový Malín. Analýza demografické struktury obyvatelstva a popis sociální a technické infrastruktury v obci. Historický přehled hlavních událostí, které mají vliv na současný život v obci. Dotazníkové šetření. Návrh řešení pro budoucí rozvoj obce
Vedoucí práce: Eva Heřmanová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2006
Keywords: demografický výzkum; demografický vývoj; regionální rozvoj; rozvoj venkova; Nový Malín (Česko); regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; population research; demographic transition; regional development; rural development; Nový Malín (Czechia); master's theses