Audit ochrany a zabezpečení datové základny - Vepřek, Petr; Svatá, Vlasta, 1952-; Novotný, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Vybrané okruhy související s ochranou a zabezpečením datové základny podniku a návrh metodiky pro provádění auditu systému bezpečnosti datové základny
Vedoucí práce: Vlasta Svatá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: zálohování dat; skladování dat; ochrana dat; informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; data backup; data warehousing; data protection; master's theses