Občanská participace a role správního managementu města - Pytlová, Lucie; Patočka, Jiří, 1951-; Slepička, Alois, 1932-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2006)
Problematika řízení institucí ve veřejné správě, spoluúčast občanů na řízení města a rozhodování o jeho rozvojových aktivitách. Agenda manažera veřejné správy a manažerské metody a koncepty řízení. Historický vývoj veřejné správy na našem území se zaměřením na řízení měst a problematiku typologického členění měst. Příklad na situaci v městské části Praha 19
Vedoucí práce: Jiří Patočka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: veřejná správa; občanská angažovanost; management; regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; public administration; community involvement; management; master's theses