E-government - zavádění základních registrů veřejné správy - Chodura, Přemysl (2006)
Problematika e-governmentu v České republice a příslušná legislativa, zejména zákony a zákonná nařízení týkající se elektronického podpisu a elektronické komunikace veřejnosti a státní správy (informačních systémů veřejné správy). Postup zavádění tzv. základních registrů veřejné správy, které vznikají z již používaných číselníků. Portál veřejné správy