E-government - zavádění základních registrů veřejné správy - Chodura, Přemysl; Toman, Prokop, 1942-; Novotná, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Problematika e-governmentu v České republice a příslušná legislativa, zejména zákony a zákonná nařízení týkající se elektronického podpisu a elektronické komunikace veřejnosti a státní správy (informačních systémů veřejné správy). Postup zavádění tzv. základních registrů veřejné správy, které vznikají z již používaných číselníků. Portál veřejné správy
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: elektronická veřejná správa; elektronické informační služby; elektronický podpis; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; electronic government; online information services; electronic signatures; bachelor's theses