Digitalizace analogových filmových materiálů - Matějka, Martin; Horný, Stanislav, 1955-; Růžek, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Problematika skenování analogových filmových materiálů (negativy a diapozitivy). Primární zaměření na kinofilmový formát. Skenery, jejich parametry a kritéria pro výběr
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: digitalizace; skenování; fotografické materiály; skenery; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; digitization; scanning; photographic materials; scanners; bachelor's theses