Vliv internetu na informační společnost - Bort, Tomáš; Pavlíček, Antonín, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Vymezení pojmů - data, informace, znalosti a informační a komunikační technologie (ICT). Internet jako informační médium nového věku, jeho rozvoj a některé jeho komunikační služby (elektronická pošta, world wide web, instant messaging, peer to peer)
Vedoucí práce: Antonín Pavlíček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: internetová komunikace; elektronické informační služby; internet; informatika [obor bakal. práce]; IS/ICT; bakalářské práce; Internet communication; online information services; Internet; bachelor's theses