Elektronický podpis v obchodní společnosti - Fejfarová, Jana (2006)
Cílem práce je pomoci společnosti ACCOM Czech, a.s. rozhodnout se pro konkrétní produkt, nebo alespoň vybrat firmu, která působí na českém trhu a poskytuje služby v oblasti elektronického podpisu. Po posouzení nabídky firem pomocí multikriteriálního výběru se jako nejvhodnější zdá společnost PostSignum QCA z důvodu příznivých cen a také kvůli elektronické značce, kterou chce společnost používat pro elektronickou fakturaci. Přehled oblastí, ve kterých je možné EP využít