Elektronický podpis v obchodní společnosti - Fejfarová, Jana; Toman, Prokop, 1942-; Bébr, Richard, 1935-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Cílem práce je pomoci společnosti ACCOM Czech, a.s. rozhodnout se pro konkrétní produkt, nebo alespoň vybrat firmu, která působí na českém trhu a poskytuje služby v oblasti elektronického podpisu. Po posouzení nabídky firem pomocí multikriteriálního výběru se jako nejvhodnější zdá společnost PostSignum QCA z důvodu příznivých cen a také kvůli elektronické značce, kterou chce společnost používat pro elektronickou fakturaci. Přehled oblastí, ve kterých je možné EP využít
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: elektronický podpis; internetový marketing; elektronický obchod; informatika [obor bakal. práce]; elektronický platební styk; bakalářské práce; electronic signatures; Internet marketing; electronic commerce; bachelor's theses