Vliv investičních pobídek na zaměstnanost a rozvoj regionu - Hrušková, Petra (2006)
Investiční pobídky jako forma veřejné podpory a jejich vliv na nezaměstnanost a rozvoj regionu. Legislativa. Formy investičních pobídek